Clujul devine tot mai DULCE

Din luna iunie suntem prezenţi şi în cartierul Între Lacuri.

[detalii]

 

Degustări gratuite

Organizăm degustări gratuite, cu programare, pentru torturile de nuntă

[detalii]

 

Torturi pentru nuntă

Pentru cel mai special eveniment din viaţa voastră, avem plăcerea să creăm dulci plăceri personalizate

[detalii]

 
Chestionar feedback
 
Sunteţi aici: Home - Despre noi - Prezentarea societăţii, istoric

Prezentarea societăţii, istoric

Laboratorul şi cofetăriile societăţii Arta Culinară S.A. se bucură de o vechime de 10 ani pe piaţa produselor de patiserie şi cofetărie din Cluj-Napoca. Arta Culinară S.A. - deţinătoarea laboratorului şi a cofetăriilor - este o societate cu capital integral privat, al cărui pachet majoritar de acţiuni aparţine Societăţii de Investiţii Financiare Banat-Crişana. În anul 2001, la mai bine de 10 ani de la înfiinţarea sa, pe lângă alte unităţi de producţie şi comercializare de produse alimentare şi nealimentare pe care societatea le deţinea, s-a luat decizia înfiinţării unui laborator de cofetărie şi patiserie.

În anul imediat următor s-a deschis şi prima cofetărie, pentru comercializarea produselor de cofetărie şi patiserie ale laboratorului. În anii care au urmat, laboratorul şi-a extins activitatea, prin diversificarea produselor de cofetărie, individualizate prin reţetele clasice, prin calitatea şi compoziţia produselor din ingrediente naturale, fără prafuri şi conservanţi.

Prezentarea societăţii, istoric

În anul 2009, în urma implementării noului plan de investiţii şi dezvoltare, a avut loc extinderea şi dotarea cu utilaje moderne şi performante a laboratorului. În 2010, urmând a fi însoţită de procedura de rebranding a cofetăriilor şi a laboratorului deţinute de Arta Culinară S.A. sub denumirea de "Dulce".

Având implementat Sistemul de Management al Calităţii ISO 22000, "Dulce" este printre puţinele laboratoare care comercializează produse de cofetărie şi patiserie care folosesc ca ingrediente produse naturale, fără prafuri şi conservanţi.

Activitatea laboratorului şi a cofetăriilor este permanent monitorizată, coordonată şi controlată de departamentele noastre, urmărindu-se creşterea calităţii şi a diversităţii produselor, dar şi a serviciilor oferite. Astfel, în armonie cu pasiunea noastră pentru Dulce, preocuparea noastră este să ne punem obligatoriu în "pielea" clientului şi să ne gândim la satisfacţia celui care este pregătit să savureze ce e mai bun!

Mai multe detalii legate de istoria societăţii găsiţi pe site-ul www.artaculinaracluj.ro

Galerie foto
Recomandă-ne: