Clujul devine tot mai DULCE

Din luna iunie suntem prezenţi şi în cartierul Între Lacuri.

[detalii]

 

Degustări gratuite

Organizăm degustări gratuite, cu programare, pentru torturile de nuntă

[detalii]

 

Torturi pentru nuntă

Pentru cel mai special eveniment din viaţa voastră, avem plăcerea să creăm dulci plăceri personalizate

[detalii]

 
Chestionar feedback
 
Sunteţi aici: Home - Evenimente

Evenimente

Oh so Chic - Fashion & Art Fair


Oh so Chic - Fashion & Art Fair Oh so Chic - Fashion & Art Fair Oh so Chic - Fashion & Art Fair

Hotel Continental Cluj-Napoca, 25-27 mai 2012 | Cei mai talentaţi designeri şi artişti ai Clujului te aşteaptă cu piese vestimentare unicat, piese vintage, accesorii statement, produse de beauty organice şi handmade, obiecte de decor interior, picturi, ilustraţii şi fotografii. Pentru ca experienţa Oh So Chic să fie una cu totul specială şi relaxantă, vom amplasa în incinta Hotelului Continental pe toată durata evenimentului, o "Pop-up Coffeeteria", unde vei putea savura alături de prietenele tale, espresso, ice-lattes şi multe deserturi inedite de la Dulce – cupcakes cu decoruri "oh so chic", maracons delicioşi cu mentă, iaurt, ciocolată, lămâie..., "Ambasador" cu ness şi cognac, mousse-uri, prăjituri fresh cu brânză dulce şi fructe din plin, tarte cu vanilie... oh so sweet!

Program eveniment:

Vineri, 25 mai, ora 19:00 - degustare de cupcakes şi macarons delicioşi by Dulce
Sâmbătă, 26 mai, ora 20:00 - prezentare de modă by Urma – Summer Collection
Sâmbătă, 26 mai, ora 22:00 - Cocktail Party cu multe cocktail-uri fresh by Barmania
Duminică, 27 mai, ora 20:00 - Proiecţie pelicula celebră "Breakfast at Tiffany's"

Oh so Chic - Fashion & Art Fair Oh so Chic - Fashion & Art Fair Oh so Chic - Fashion & Art Fair Oh so Chic - Fashion & Art Fair Oh so Chic - Fashion & Art Fair

Dulce la Salonul Mireselor 2012


Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012 Dulce la Salonul Mireselor 2012

Şi anul acesta am participat la Salonul Mireselor de la Centrul Expoziţional Expo Transilvania Cluj-Napoca, cu un număr impresionant de torturi, propunerile noastre pentru anul 2012. Am expus torturi în tendinţe, combinaţii inedite şi îndrăzneţe. Fotografii din povestea voastră, picturi, cristale, forme asimetrice, măşti de carnaval şi multe alte elemente chic le regăsiţi în creaţiile noastre prezentate la târgul de nunţi de anul acesta. Vizitaţi galeria foto pentru a vizualiza torturile din cadrul târgului. Torturile se pot personaliza după dorinţele clienţilor, pentru a surprinde cât mai puternic personalitatea şi ideile acestora.

De Valentine's Day, răsfaţă-ţi persoana iubită cu un tort delicios!


De Valentine's Day, răsfaţă-ţi persoana iubită cu un tort delicios!

Intră în concurs pentru un tort delicios şi inedit, personalizat 100% după dorinţa ta. Devino fan-ul paginii noastre de Facebook Dulce Laborator & Cofetarii, distribuie afişul concursului şi prietenilor tăi de pe Facebook şi intri automat în concurs.

Ziua Copilului


Ziua Copilului Ziua Copilului Ziua Copilului Ziua Copilului Ziua Copilului

1 iunie 2011 | Cu ocazia zilei de 1 iunie, Dulce a oferit copiilor prezenţi la Alpha TV în cadrul unei emisiuni dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, un tort haios şi foarta savuros. De asemenea, la super-petrecerea Dada Dance din localitatea Floreşti, Dulce a oferit un tort 3D, cadoul cel mai gustos pentru micuţii talentaţi ai clubului de dans modern.

Medicalis 2011


Medicalis 2011

16 mai 2011 | În perioada 12 – 15 mai 2011, la Cluj-Napoca, a avut loc cea de-a XII-a ediţie a Congresului Internaţional al Studenţilor la Medicină şi Medicilor Tineri – "MEDICALIS 2011", eveniment organizat de Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj (OSM) în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Hatieganu" (UMF). Laboratorul Dulce a fost partenerul responsabil cu tortul festiv şi gustările dulci de la locaţiile congresului.

Ziua Bărbatului


Ziua Bărbatului Ziua Bărbatului

5 mai 2011 | La început a fost doar o campanie publicitară care în scurt timp a ajuns o sărbătoare mult aşteptată de publicul masculin. Cu această ocazie, am adăugat categoriei de comenzi speciale încă o creaţie inedită. Delicious, un tort îndrăzneţ şi haios a fost cadoul nostru pentru sărbătoriţii zilei.

Zilele Liceului Nicolae Bălcescu 2011


30 aprilie 2011 | Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 28-29 aprilie 2011 şi a cuprins numeroase activităţi şi concursuri. Sărbătoarea liceului clujean a avut şi în acest an momente savuroase oferite de Laboratorul Dulce.

Câştigă prăjiturile pentru masa de Paşte


Câştigă prăjiturile pentru masa de Paşte Câştigă prăjiturile pentru masa de Paşte

22 aprilie 2011 | Tombola Dulce "Câştigă prăjiturile pentru masa de Paşte", desfăşurată în perioada 24 martie - 20 aprilie 2011 şi-a desemnat câştigătorii. Timp de o lună, la cumpărături de peste 15 Lei din cofetăriile noastre, clienţii au primit odată cu bonul fiscal şi un talon de participare la tombolă. Două premii constând în câte 3 kg de fursecuri speciale au ajuns pe masa celor mai norocoşi dintre consumatorii deliciilor noastre.

Dulce de la Arta Culinară la Salonul Mireselor 2011


27 ianuarie 2011 | Salonul Mireselor 2011, Târg specializat de nunţi şi evenimente speciale, a avut loc în perioada 27 – 30 ianuarie 2011, în Centrul Expoziţional Expo Transilvania din Cluj-Napoca. La salon au fost prezenţi furnizori de produse şi firme specializate în organizarea de evenimente, în vederea promovării noilor tendinţe practicate pentru nunţi şi evenimente festive.

Dulce şi-a prezentat în cadrul expoziţiei cele mai noi modele de torturi pentru anul 2011 şi a oferit vizitatorilor standului degustări gratuite a unora dintre cele mai noi sortimentele de torturi. Laboratorul Dulce de la Arta Culinară a oferit ca premiu câştigătorilor concursului Mirii Anului 2011, tortul pentru nuntă.

Dulce vă oferă o gamă extrem de diversificată de torturi şi prăjituri pentru orice eveniment. Produsele au ingrediente naturale, fără prafuri şi conservanţi!

Galerie foto

Concert în scop caritabil cu Trupa Proconsul, 2 aprilie 2011


2 aprilie 2011 | Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor şi a fost organizat de Fundaţia de Caritate Herald.

Joc şi voie bună cu Ansamblul Folcloric Studenţesc "Mărţişorul"


Joc şi voie bună cu Ansamblul Folcloric Studenţesc Mărţişorul

2 octombrie 2010 | Un nou an de activitate culturală început cu o seară de joc, cântece şi multă voie bună pentru studenţii de la "Mărţişorul". Un tort de ciocolată personalizat cu o poză din numerosele turnee ale ansamblului a fost plusul de energie pentru perioada următoare de spectacole.

Participare în emisiunea Idei de colecţie, din 25 iunie 2010, postul local B1 TV Cluj - Tele Europa Nova


25 iunie 2010 | Gazda emisiunii desfăşurate vineri, 25 iunie 2010, între orele 19-20, a fost doamna Nicoleta Ţăranu. Invitatele emisiunii , reprezentante ale societăţii Arta Culinară, au fost Claudia Olteanu - Consilier Marketing şi Andreia Tofan - inginer tehnolog al laboratorului de cofetărie şi patiserie. În cadrul emisiunii a fost prezentată activitatea laboratorului, oferta de produse şi specialităţi puse la dispoziţia clienţiilor persoane fizice şi juridice, de către laborator şi cele două cofetării deţinute, participarea la târguri şi diverse evenimente cu caracter social, dar şi câteva din proiectele de viitor.

Conferinţa naţională cu participare internaţională - Doar împreună putem asigura servicii sociale de calitate, ediţia a II-a, Cluj-Napoca, 7-8 iunie 2010


7 iunie 2010 | Evenimentul a avut loc pe perioada celor două zile, la Hotel City Plaza şi Casa de Cultură a Studenţilor, şi a fost organizat de către Direcţia de Asistenţă Socială, aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Copilăria minunată


În cadrul Cofetăriei Dulce - cartier Zorilor, a avut loc un program artistic desfăşurat de copiii de la Grădiniţa Zâna Zorilor şi un concurs de desene artistice cu tema Copilăria minunată, realizate de copiii din aceeaşi grupă. În urma concursului au fost desemnaţi 3 câştigători, care au fost răsplătiţi cu premii în produse de cofetărie. Toţi copiii participanţi la acţiune, precum şi cei care au trecut pragul cofetăriilor noastre cu ocazia acestei zile, au fost recompensaţi cu câte o prăjitură, o îngheţată, un pahar de suc şi un balon.

Concurs Dulce de mâncat Spumos, 1 iunie 2010


1 iunie 2010 | Acţiune organizată la sediul FRCCF (Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie), la care au participat toţi copiii prezenţi la fundaţie. În urma concursului copiii de pe locurile 1-6 au primit câte un premiu dulce, de care s-au bucurat împreună cu familiile lor.

Festivalul Îngheţatei şi Prăjiturilor, 28-30 mai 2010, Cluj-Napoca


Festivalul Îngheţatei şi Prăjiturilor Festivalul Îngheţatei şi Prăjiturilor

28 mai 2010 | Evenimentul a avut loc în Piaţa Unirii, în perioada 28-30 mai 2010. Timp de 3 zile, clienţii au avut posibilitatea să savureze diversitatea de prăjituri şi îngheţată puse la dispoziţie de către firmele participante la eveniment. Cofetăria Dulce de la Arta Culinară a fost unicul participant cu prăjituri prezent la eveniment, care a fost selectat în final de către organizatorii evenimentului.

Zilele Liceului Nicolae Bălcescu 2010


29 aprilie 2010 | Evenimentul a avut loc în data de 29 aprilie 2010, în cadrul Liceului Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca.

Gala Voluntarului ASPR


14 aprilie 2010 | Eveniment realizat cu ocazia împlinirii a 18 ani de la înfiinţarea Asociaţiei Studenţilor Psihologi din România, în data 14 aprilie 2010, ora 18, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, Sala Europa.

Acţiune de sponsorizare pentru Casa de Bătrâni Cluj-Napoca, cu ocazia Sărbătorilor Pascale


Organizată în data de 3 aprilie 2010, de către Direcţia de Asistenţă Socială, aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Mini-concert de muzică pentru copiii de la Grădiniţa Specială Malteză


Evenimentul s-a desfăşurat cu ocazia Sărbatorilor de Paşte, la Grădiniţa Specială Malteză şi a fost organizat de Serviciul de Ajutor Maltez în România, Cluj. Copiii cu nevoie speciale de la această gradiniţă s-au putut bucura de un mini-concert special pregătit pentru ei şi de pachete cu prăjituri, realizate în laboratorul Dulce - Arta Culinară.

Recital de jazz în scop caritabil - Muzica Inimilor


13 martie 2010 | Evenimentul a avut loc în data de 13 martie 2010, ora 19 la Sala Studio a Academiei Gh. Dima (Conservator). Solista Teodora Enache. Eveniment organizat în scopul strângerii de fonduri, de către Fundaţia de Caritate Herald

Dulce de la Arta Culinară la Salonul Mireselor 2010


28 ianuarie 2010 | Salonul Mireselor 2010, cel mai important eveniment expoziţional de profil al anului, a avut loc în perioada 28 – 31 ianuarie 2010, în Centrul Expoziţional Expo Transilvania din Cluj-Napoca. Manifestarea a fost organizată cu scopul promovării celor mai actuale tendinţe în materie de nunţi şi a firmelor profesionale de profil. Dulce de la Arta Culinară a fost prezent la Salonul Mireselor 2010 cu gama de torturi şi miniprăjituri pentru nunţi şi evenimente, realizate de laboratorul de cofetărie-patiserie.

Laboratorul stă la dispoziţia clienţilor cu torturi pentru nuntă, botez, aniversări sau evenimente corporate, prăjituri clasice şi specialităţi, prăjituri de casă şi fursecuri, checuri, produse de patiserie, şi nu în ultimul rând comenzi speciale. Produsele sunt concepute după reţete clasice, având ca ingrediente produse naturale, fără prafuri şi conservanţi.

Cu ocazia concursului Mirii Anului 2010, organizat la acest târg, Dulce de la Arta Culinară a oferit ca premiu câştigătorilor desemnaţi, tortul de nuntă.

Galerie foto
Recomandă-ne: