Clujul devine tot mai DULCE
Din luna iunie suntem prezenţi şi în cartierul Între Lacuri.
[detalii]
Degustări gratuite
Organizăm degustări gratuite, cu programare, pentru torturile de nuntă
[detalii]
Torturi pentru nuntă
Pentru cel mai special eveniment din viaţa voastră, avem plăcerea să creăm dulci plăceri personalizate
[detalii]
Aici găseşti:
Pentru cei care sunt în căutarea savorilor noi, am combinat cu pasiune gusturi şi arome inedite.
Brioşe vesele - Pandişpan cu ciocolată şi vanilie, ornate cu creme delicioase, pe gustul celor mici şi celor mari. Decorul se poate personaliza integral.
Tortuleţe în forme geometrice diferite - Cu un conţinut delicios de tort ambasador, mousse, excelent, caramel, excelent cu fructe, cremă de iaurt, îmbrăcate în topping de ciocolată neagră sau albă, caramel, fructe şi decorate cu migdale, fulgi, bomboane. Aspect modern şi inovator, în tendinţele actuale.
Tort Ambasador - Şarlotă delicioasă de ness şi cremă lejeră de ciocolată neagră între straturi de pandişpan negru aromat cu coniac.
Tort Mousse alb şi negru - Pandişpan cu aromă originală de coniac sau vanilie, mousse de ciocolată albă şi mousse de ciocolată neagră.
Tort Mousse de piersici - Mousse lejer de piersici, mousse de ciocolată şi pandişpan aromat cu coniac, totul în straturi.
Tort Mascarpone - Rafinamentul cremei mascarpone îmbinată perfect cu pişcoturi înecate în cafea şi pandişpan negru bogat însiropat.
Tort Mascarpone cu fructe de pădure - Prospeţimea fructelor de pădure şi cremă naturală mascarpone, între straturi de pişcoturi în cafea şi pandişpan de cacao însiropat.
Pentru că arta trece de asemenea prin inovaţii, un dram de îndrăzneala şi câteva grame de dulceaţă, pentru beatitudinea papilelor gustative.
Buzdugan (80 gr) - Melanj cu aromă de cafea, cacao şi rom, înrobit în alune, cocos, fulgi de ciocolată sau nucă.
Cremă mousse albă sau neagră - Cremă mousse de ciocolată albă sau ciocolată neagră aromată.
Felii tort cremă de iaurt şi fructe de pădure (150 gr) - O combinaţie răcoritoare din cremă de iaurt şi fructe de pădure, între straturi de pandişpan alb sau de cacao, bogat însiropate.
Felii tort Excelent (150 gr) - O cremă lejeră de ciocolată neagră, pandişpan de cacao însiropat, un ansamblu învăluit de frişcă, ornată cu ciocolată şi cireşe confiate, sau veşmânt din glazură de ciocolată şi confetii de ciocolată.
Felii tort Excelent cu fructe de pădure - Cremă de ciocolată albă în combinaţie cu fructe de pădure, între straturi bogat însiropate de pandişpan alb sau negru.
Felii tort Ganaj (150 gr) - Pandişpan de cacao însiropat, cremă ganaj de ciocolată albă şi neagră în straturi, totul învăluit în cremă de ciocolată şi alune sfărâmate.
Felii tort cu nucă (150 gr) - Cremă de ness cu rom între straturi de pandişpan alb cu nucă, bogat însiropat, glazurate cu zahăr ars şi nuci sfărâmate.
Felii tort Zorilor (150 gr) - O simfonie zemoasă de fructe de pădure, cremă fină de brânză şi frişcă cu stafide, pe un pat de blat alb şi pufos.
Îngheţată falsă (120 gr) - Vanilie, o cremă densă şi lejeră în acelaşi timp, pe un pat de pandişpan de cacao însiropat, acoperită cu bezea albă dulce-acrişoară şi bombonele fine de ciocolată.
Mascotă ciocolată (100 gr) - Ciocolată din abundenţă, coşuleţ din ciocolată cu o inimă din cremă de cicolată neagră în melanj cu fructe confiate şi stafide, garnisit cu glazură de ciocolată.
Prăjitura Kati (120 gr) - Melanj cu aromă de cafea, pe un biscuite de aluat alb şi pufos, deasupra un strat bogat de ciocolată topită, presărat cu nucă de cocos.
Şarlotă cu cremă de kiwi (150 gr) - Combinaţie răcoritoare cu cremă de şarlotă de kiwi pe un pat de pandişpan de cacao însiropat.
Şarlotă cu cremă de vişine (150 gr) - Şarlotă dulce-acrioşoară de vişine care tronează pe un pandişpan negru, bogat însiropat.
Vis Vienez (100 gr) - Cremă lejeră de vanilie, foi de bezea cu alune, în straturi, totul pudrat cu zahăr fin şi dulce.
În căutarea gusturilor clasice de altădată, în plăcerea regăsirii savorii deserturilor copilăriei, a fiecărei amintiri dulci.
Albinuţa (50 gr) - Straturi de cremă de vanilie şi lămâie, foi cu miere şi marmeladă dulce-acrişoară.
Broscuţă, Mămăruţă (80 gr) - Clasică, simplă, un melanj cu aromă de cafea, cacao şi rom, înrobit într-un fondant dulce, colorat şi delicios.
Cremeş cu fructe (160 gr) - Fructe de sezon, pe un pat din cremă de ouă cu parfum de vanilie şi frişcă, totul pe un strat de foietaj moale şi crocant în acelaşi timp.
Cremeş Zorilor (160 gr) - Cremă lejeră de vanilie, ouă şi frişcă între straturi de foietaj, pudrate cu zahăr fin.
Diplomat (80 gr) - Şarlotă de vanilie cu stafide şi portocale, într-un cerc de blat alb, acoperit cu frişcă, felii de portocale sau kiwi.
Doboş Carpaţi (100 gr) - Simplu şi clasic, blat alb şi cremă de cacao în multe straturi, totul în glazură de ciocolată.
Doboş Glasat (80 gr) - Blat alb şi cremă de cacao în multe straturi, totul glazurat cu zahăr caramel.
Ecler cu ciocolată/vanilie (75 gr) - Un aluat franţuzesc pufos şi crocant pe toată lungimea, cu frişcă şi o cremă lejeră de cacao sau vanilie, acoperite cu o crustă bogată de ciocolată, sau pudrat cu zahăr fin şi dulce.
Felii de ciocolată (85 gr) - Pandişpan de cacao însiropat şi cremă de ciocolată în straturi, glazurate cu ciocolată topită.
Işler (60 gr) - Cremă de cacao între straturi de aluat fraged şi sfărâmicios, acoperit cu ciocolată topită.
Mignion (80 gr) - Cremă de cacao şi pandişpan de cacao bogat însiropat, totul în straturi, deasupra, dulce şi savuros, fondant de ciocolată.
Ora 12 (140 gr) - Pandişpan de cacao bogat însiropat, fondant delicios de ciocolată, deasupra căruia tronează un bujor de frişcă şi decor de ciocolată.
Şarlotă cu fructe (80 gr) - O armonie de fructe de sezon, pe un pat de şarlotă cu rom şi vanilie şi un pandişpan de cacao bogat însiropat.
Savarină (170 gr) - Un aluat pufos şi bogat însiropat, cu frişcă bogată şi spumoasă, iar deasupra fructe.
Snikers (100 gr) - Blat de bezea cu nucă şi cremă de cacao, deasupra nuci caramelizate, totul pe un pat de pandişpan alb.
Tiramisu (120 gr) - Straturi bogate de cremă mascarpone, alternând cu pandişpan de cacao şi cafea însiropat.