Clujul devine tot mai DULCE
Din luna iunie suntem prezenţi şi în cartierul Între Lacuri.
[detalii]
Degustări gratuite
Organizăm degustări gratuite, cu programare, pentru torturile de nuntă
[detalii]
Torturi pentru nuntă
Pentru cel mai special eveniment din viaţa voastră, avem plăcerea să creăm dulci plăceri personalizate
[detalii]
Aici găseşti:
În fiecare zi vă propunem să savuraţi combinaţii dinamice şi variate ale gusturilor dulci, reprezentate de specialităţile noastre de cofetărie. Mini-tarte cu fructe şi mini-eclere, prăjituri de casă şi fursecuri asortate, pricomigdale, biluţe asortate şi cubuleţe cu vişine. Intraţi şi "gurmandizaţi"!
Mini-tarte cu fructe - Mici delicii cu cremă de vanilie "înrobite" în coşuleţe fragede şi garnisite cu fructe de pădure sau de sezon.
Mini-eclere - Cremă de vanilie/cacao şi frişcă într-un bulgăraş de aluat franţuzesc pufos şi crocant.
Mirela - Pandişpan alb pufos şi un blat din albuşe cu nucă, rahat şi vişine, cremă de cacao şi glazură de ciocolată.
Richard - Blat negru de albuşe cu alune şi cremă de vanilie, totul în straturi, glazurat cu cicolată topită.
Snikers - Blat de bezea cu nucă şi cremă de cacao, deasupra nuci caramelizate, totul pe un pat de pandişpan alb.
Vis Vienez - Cremă lejeră de vanilie, foi de bezea cu alune în straturi, totul pudrat cu zahăr fin şi dulce.
Regina - Cremă de ciocolată neagră, foi de bezea şi nuci, în multe straturi.
Pricomigdale - Fursecuri din bezea cu nucă, din abundenţă.
Biluţe cu alune - Un melanj cu aromă de cafea, cacao şi alune, învelite în ciocolată şi alune sfărâmate.
Biluţe cu cocos - Biluţe cu aromă de cafea şi cocos, rostogolite din abundenţă prin nucă de cocos.
Cubuleţe cu vişine - Cubuleţe cu aromă de cafea şi vişine, glazurate cu ciocolată topită şi decorate cu cireşe confiate.
Prospeţimea şi aromele copilăriei regăsite în fursecurile şi prăjiturile de casă albinuţa, fursecuri cu ciocolată, alune şi cocos, doboş, noruleţ, mini-işlere şi rotiţe, cornuleţe cu gem şi multe altele. Reţete clasice, tradiţie şi un gust delicios.
Mini-chec - Aluat alb şi pufos, cu fructe confiate, stafide, bucăţi de ciocolată, fructe sau nuci.
Fursec Albinuţa - Cremă de vanilie şi lămâie, foi cu miere şi marmeladă dulce-acrişoară, pudrată cu zahăr fin şi dulce.
Fursec cu ciocolată - Blat de cacao şi cremă de ciocolată, în straturi.
Fursec cu alune - Blat alb şi cremă albă cu alune, deasupra abundenţă de alune măcinate.
Fursec cu cocos - Nucă de cocos peste straturi de blat alb şi cremă albă cu accente de cocos.
Fursec Doboş - Blat alb şi cremă de cacao în multe straturi, totul glazurat cu ciocolată.
Fursec Noruleţ - Cremă albă cu savoare de lămâie, înrobită între straturi de blat alb şi de cacao, deasupra glazură de cicolată topită.
Mini-Işler - Rotiţe de aluat fraged sfărâmicios, cremă de cacao, glazurate cu ciocolată.
Rotiţe Zorilor - Marmeladă dulce-acrişoară între floricele de aluat fraged şi sfărâmicios, iar deasupra ciocolată topită.
Paleuri cu cremă şi marmeladă - Fursecuri din aluat fraged şi pufos în acelaşi timp, cremă de cacao sau marmeladă, pudrate cu zahăr fin.
Cornuleţe cu gem - Cornuleţe din aluat fraged, cu inimă de marmeladă şi pudrate cu zahăr.
Şpriţate - Biscuiţi din aluat fraged şi sfărâmicios, pudraţi cu zahăr fin.
Bezele - Fursecuri colorate din bezea cu arome fructate.